keyboard_arrow_up
Nicci French
  6 april 2011 1 min. leestijd
Achter de naam Nicci French gaat het Britse schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Nicci Gerrard is geboren in 1958 in Worcestershire (in het midden van Engeland). Sean French is geboren op 28 mei 1959 en ben opgegroeid in een wijk in Noord-Londen. Beide hebben gestudeerd aan de universiteit van Oxford, maar kwamen elkaar daar nooit tegen. Later ontmoetten ze elkaar op de redactie van het tijdschrift de New Statesman en trouwden en hebben twee kinderen samen.

Bibliografie

  • 1997 The memory game (Het geheugenspel)
  • 1998 The safe house (Het veilige huis)
  • 1999 Killing me softly (Bezeten van mij)
  • 2000 Beneath the skin (Onderhuids)
  • 2001 The red room (De rode kamer)
  • 2002 The land of the living (De bewoonde wereld)
  • 2002 Grieve (Verlies)
  • 2002 The people who went away (De mensen die weggingen)
  • 2003 The Secret smile (De verborgen glimlach)
  • 2006 Lost (Verloren)
Dit artikel verscheen voor het eerst 8 jaar geleden.
8 maanden geleden zijn er nog een paar kleine aanpassingen doorgevoerd. Hierbij valt te denken aan het herstellen van hyperlinks, kromme zinnen, feitelijke onjuistheden of taalfouten.